Tagga träning

 

 


Valborg

God Morgon! För en stund sen åt jag en stor frukost. Nu ska jag ut och göra ett till träningspass vi fick av våra tränare i handbollen. Det är faktiskt riktigt skönt att träna, bara det inte haglar typ..
Sen ikväll blir det fäst men innan det äter vi middag med några kompisar! Ska bli sketkul alltihopa! Och det är så skönt att vara ledig måndag och tisdag också denna veckan, behövde det känns det som. Men ni får ha en så bra dag så hörs vi! Krammii


Shopalisious


21 grader!!

Det är 21 grader ute, fatta!! SOMMAR
Nu ska jag förresten äta lite innan jag sticker till tennisen, vi får spela ute eftersom själva hallen är lite uppbrunnen hhe.. Hugs

 


Härligt väääder


Nu drar jag

Ouii nu drar jag mig ut och springer. Sofia hänger också med så det blir ju extra trevligt haha! C u


Sunday 29

Just nu taggar jag ännu en joggingtur, ska bara smälta frukosten lite till! Sen åker jag kanske in till stan för att köpa ett nytt iPhoneskal.. Men vi får se!! Hadetbra!!

 


@sofias place

Är hos sofia nuu! Kom precis hem från konserten och efter en stund i stan. Vet inte hur länge jag stannar här nu men ett tag till blir det i alla fall! See u tomorrow


Love you



Good Morgnish

Gomorron!! Har firat mamma med en supermysig frukost och gett henne lite paket. Hon fyller inte år idag men hon var inte hemma på sin riktiga födelsedag så vi firade henne nu istället!
Dagens planer är att fixa lite här hemma, lite lätt träning, plugg och på kvällen restaurang med några kompisar! Efter det drar vi iväg och lyssnar på när min syrra sjunger solo i kyrkan haha! Ha en bra dag allihopa!


Beautiful



Polen

Här kommer lite bilder från när jag och mitt handbollslag var i Polen!! Det var så grymt kul och längtar enormt mycket tillbaka dit..


16:01

Bloggarn här! Ne men har ju gjort typ två inlägg, ganska ballt ändå..
Nu har jag kommit hem från Ella ;) Det var kuuuul à"-""" vi gjorde typ allt.. Bland annat eget te, bakade tigerkaka och gjorde eget läppglans, haha goingar!

 


Yestersay


hejsvejs


Hejjjj!!!! okej jag orkar egentligen inte blogga men varför inte <3 hehe har tatt en bloggpaus nu och ska KANSKE börja igen. Idag loggade jag in på blogg.se och såg att jag fortafarande har en del läsare hahaha! Lyckad jag är!
Nej men det va ju kul!

VI HÖRS KANSKE INOM KORT! kanske kanske kanske kanske kanske kanske kanske :)

BLOGGPAUS

image description
Orkar inte blogga just nu. Vet inte men jag har ingen lust eller ork och har tappat insperationen.. Så aa jag tar en bloggpaus, lång eller kort vet jag inte men som det känns nu blir det nog en låååång haha! Men tack alla som läst varje dag, och ha det så bra!

.......

Har inte nån jättelust att blogga nu, men kan säga så att idag spelade jag match i va i skolan. INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR.. Aja hörs imon typ


1 April

Hej!! Haha idag är det första april, hehe okej det vet nog alla men endåå! Jag lyckades bara bli lurad av en så är ganska nöjd ;)

Matchen vann vi och tennisen gick bra och va förresten med Sofia en stund på morgonen. Sen har min helg för det mesta bestått av plugg och kompisar + lite ont i halsen men nu är det bra! NU ska jag mysa med en kopp te framför teven och sen ska jag sova, hugs

 

image description

 

 


Sunny sunday

God morgon! Jag gick precis upp och nu ska jag äta frukost. Klockan 1 bär det av till handbolls hallen för att spela match mot Aranäs! Sen ikväll blir det tennis, ha en super bra dag!


RSS 2.0