Tjaa

Kom hem för en timme sen kanske och klev precis ur duschen. Ska äta lite nu innan jag hoppar i säng! Dagen har varit hur bra som helst och spelet gick hyfsat bra! Vi vann första och spela faktiskt grymt bra då, men andra förlorade vi.. hade övertag hela matchen men lät dom ta ledningen i slutminuterna.. Men vinner vi matchen imon så är vi klara för A-slutspel! Vilket är vääldigt bra eftersom vi knappt har några spelare och ingen fast tränare haha.
 
Första matchen var ju så sent på dagen så fram tills halv tre ungefär var jag med Maja och Ellen! Alice var där en liten stund innnan hon åkte för att kolla när några hon kände spelade! Vi hade det jättemysigt och när Alice gått gick jag M och E till Hemköp och köpte lunch! Det blev grillad kyckling, coctail tomater, majs och pasta som vi sen blandade ihop till en suuupergod pasta sallad. Maja hade lite olika crémefräscher hemma så allt blev jättegott! Vi köpte också en vattenmelon haha :D gootttt
 
Ojj, känner att detta blev extreemt långt! Haha undrar hur många som orkade läsa hela inlägget.. Puss på er, ha det så bra!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0